| Мій улюблений учитель... |
| Fistashka | Дата: Субота, 03.04.2010, 13:58 | Повідомлення # 1 |
 Школяр
Група: Модераторы
Нагороди: 0
Репутація: 8
Статус: Offline
| Не є таємницею те, що окремі учні з нетерпінням чекають, коли настане на той день, щоб прийти на урок до улюбленого педагога... можливо це тому, учитель вміє його пояснити, чи атмосфера в класі налаштовує на навчання та роздуми, чи просто учителька (учитель) гарна Поділіться своїми думками з іншими... Бажано писати аргументовані відповіді, а не просто називати прізвища
|
| |
|
| |
| Svoboда | Дата: Субота, 03.04.2010, 21:37 | Повідомлення # 2 |
 Дошкільня
Група: Проверенные
Репутація: 5
| Уххх обожнював приходити на уроки до Оксани Іванівни і до Олега Валерійовича. Оксана Іванівна завжди розуміла нас , тай знали ми в неї, не то шо зараз в універі . А Олег Валерійович, хи норм , в нього оцінку 11 легко можна було заробити.
|
| |
|
| |
| Fistashka | Дата: Понеділок, 12.04.2010, 18:43 | Повідомлення # 3 |
 Школяр
Група: Модераторы
| Да... Оксана Іванівна - це сила!!! Київські вузи відпочивають, порівняно з тими знаннями, які дає вона.
|
| |
|
| |
| GODZ | Дата: Вівторок, 13.04.2010, 17:37 | Повідомлення # 4 |
 Школяр
Група: Пользователи
Репутація: 7
| оО кул тема)))) короче, мені подобається як викладають усі вчителі окрім: 1) Наталя Андрієвна (може вона і знає Географію та не може подати її в нормальному виді без крику; і ще не подобається те що коли кричить то в неї з зубів вилітає слюня=(((((( 2) Валентина Петрівна теж, вона також знає англ але надто сувора, хоча я не в її групі але всеодно) 3)Любов Петрівна теж іноді достає, чіпляється до почерк, або підкреслює все що бачить!! і ше оцінки іноді занижує!! начеб то все)) 
|
| |
|
| |
| Даша | Дата: Середа, 14.04.2010, 17:46 | Повідомлення # 5 |
 Школяр
Репутація: 3
| 1)Н.Андріївна(вчителька географії) не дуж побдобається,але у неї на уроці ми хоть наржемося на цілий день) 2)Ольга Вікторівна(вчителька трудового та ОБЖ.класна)З нею можна поговорити про щось цікаве,справедлива та мудра вона)) 3)Тетяна Михайлівна(вчителька з математики) КлаСнА...Вона завжди толково пояснює матеріал і не занижує оцінок) 4)Світлана Станіславівна(вчителька з історії) Теж Нормальна,А моЖе геть і Класна)))
|
| |
|
| |
| FunnyBunny | Дата: Четвер, 15.04.2010, 14:49 | Повідомлення # 6 |
|
Школяр
Репутація: 4
| Quote (GODZ) 1)Н.Андріївна(вчителька географії) не дуж побдобається,але у неї на уроці ми хоть наржемося на цілий день) 2)Ольга Вікторівна(вчителька трудового та ОБЖ.класна)З нею можна поговорити про щось цікаве,справедлива та мудра вона)) 3)Тетяна Михайлівна(вчителька з математики) КлаСнА...Вона завжди толково пояснює матеріал і не занижує оцінок) 4)Світлана Станіславівна(вчителька з історії) Теж Нормальна,А моЖе геть і Класна))) цілком згодна..)))) і ще Лариса Павлівна подобається..))
|
| |
|
| |
| Kozerog | Дата: П`ятниця, 16.04.2010, 18:16 | Повідомлення # 7 |
 Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (FunnyBunny) цілком згодна..)))) і ще Лариса Павлівна подобається..)) Ммм) Лариса Павлівна просто Бест Ну і звичайно Оксана Іванівна 
|
| |
|
| |
| CherryLady | Дата: П`ятниця, 16.04.2010, 22:53 | Повідомлення # 8 |
 Школяр
Репутація: 4
| А мені здається,що якщо знайти особливий підхід до кожного вчителя, То вони для нас будуть НАЙКРАЩИМИ.. Це моя думка.. А Так Моїм НАЙУЛЮБЛЕНІШИМ педагогом нашої школи є -Євгенія БориСівна!! І зокрема підтверджую вищесказані слова!!
|
| |
|
| |
| ВишньО:) | Дата: Середа, 21.04.2010, 17:38 | Повідомлення # 9 |
 Школяр
Репутація: 2
| Якщо у вчителя поганий настрій,то ні до кого)) Але якщо чесно,то біологія фореве)) *Лариса Павлівна теж)) крутецько розповідає))
Повідомлення відредагував Я)) - Середа, 21.04.2010, 17:39 |
| |
|
| |
| Samasi | Дата: Середа, 21.04.2010, 22:42 | Повідомлення # 10 |
 Дошкільня
Репутація: 0
| У мене любимих вчетилів нема........................
Повідомлення відредагував Samasi - Середа, 21.04.2010, 22:43 |
| |
|
| |
| ВишньО:) | Дата: Четвер, 22.04.2010, 21:48 | Повідомлення # 11 |
 Школяр
| Ще подобається ходити до Сингаївської К.А. вона завжди оцінює об"єктивно і приймає тебе і твою думку якою б вона кострубатою не була,бо воно ТВОЄ...)) цінує відвертість)
|
| |
|
| |
| Андрюха | Дата: Неділя, 25.04.2010, 15:56 | Повідомлення # 12 |
 Немовля
| Самі файні уроки у Віри Григорівни - це ж божий одуванчик.
|
| |
|
| |
| Samasi | Дата: Понеділок, 26.04.2010, 21:21 | Повідомлення # 13 |
 Дошкільня
Репутація: 0
| САМА КЛАСНА ВЧИТЕЛЬКА ЦЕ СВІТЛАНА СТАНІСЛАВІВНА..... ХТО ЗА СВІТЛАНУ СТАНІСЛАВІВНУ?????????
|
| |
|
| | |
| | |
|
|